2013. december 17., kedd

kutyajáték II.

és igen, a gazdák végre megtalálták a tökéletes választ a kutya által kedvelt társasjátékra. Figyelem, a poszt nyomokban gonoszságot tartalmaz!

főzd le a kutyát!

előkészületek
a gazdák észrevették, hogy egészen elképesztő, milyen hatással van Mandulára a sülő hús illata. Izgatottság, bőrpír, a nyelv gyakori öltögetése, fájdalmas hangok kiadása, megemelkedett vérnyomás, felgyorsult szívverés. De mindez semmi ahhoz képest, hogy mit vált ki belőle a húsleves. Már az első alkalommal is heveny őrület uralkodott el Mandulán, amely nemcsak köz-, de önveszélyessé, beszámíthatatlanná tette, székre ugrálás, sütőre mászás, nyüszítés váltakozott. (Azzal gazdaZoli régóta tisztában van, hogy ha sok dologban nem is, de azért húslevesben elég tehetséges, mégis, ez az őszinte elismerés rendesen meglepte.) A gazdák ezért úgy döntöttek, hogy kitessékelik a konyháról, és ezzel meg is született egy új, kutya-gazda kapcsolatát erősítő társasjáték. Ehhez nem kell más, mint egy éhenkórász kutya, mondjuk vasárnapi ebéd, és egy jó masszív konyhaajtó.

játék célja
a teljes vasárnapi ebéd elkészítése a kutya konyhából való kizárásával

játékosok
1 db kétségbeesett kiskutya
1-2 db kölcsönkinyírvisszajárra váró gazda


játék menete
1. Készülődjünk feltűnően a főzéshez: pakoljuk ki a hozzávalókat, pucoljuk meg a hozzávalókat, készítsük elő a húst, és tegyük fel főni, vagy be a sütőbe az ételt.
2. A kutyát távolítsuk el a konyhából, zárjuk ki.
3. Főzzünk meg úgy, hogy nem esik meg a szívünk szegény vonyító eben: győztünk. (Néha kacagjunk fel gonoszan, és figyeljük egyre növekvő bűntudatunkat.)

A játék azonnal véget ér a kutya győzelmével, ha  darabokat rág/kapar ki az ajtóból, idő előtt beengedjük, vagy bosszúból elpusztít valami szája ügyébe kerülő tárgyat.
Ezt a játékot ne próbáljátok ki otthon. Teljesen felesleges. Sátáni poszt. Már meg is bántam, hogy így leírtam. Helyette inkább olvassátok el Csányi Vilmost gondolatait arról, hogyan vonjuk be a kutyát a család életébe, vagy Cesar Millan értekezését arról, hogy a kutyák a "jelenben élnek". Tényleg hasznos. És azért tartsuk távol a kutyát a főzéstől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése