2013. december 24., kedd

karácsonyi rákészülődés

Lassan akkor tetőzik a karácsonyi hangulat, a fa feldíszítve, Mandula szaladgál a lefaragott fenyődarabokkal a szájában. Ajándékok becsomagolva, és a gazdák 5+1 okossággal is gazdagabbak lettek.

1. Sétálhatsz akármennyit a kutyával, akire mérhetetlenül büszke vagy, mert 24 órája szobatiszta, amint ezzel elbüszkélkedsz a ajkaiMamának, azonnal odacsurrant a nagyi fehér szőnyegére. (Kétszer.) Utána hiába viszed le, nem fog pisilni.

2. Nincs az a sebesség, miután elengedted zirciMama udvarán a kutyád, hogy odaérnél, mielőtt benyelne két kiló kutya-, macska- vagy mókusszarkát. Whatever.

3. Azt hiszed, arra a fél percre, amíg nem ugrasz fel a halászlé mellől, mert éppen meg akarod enni a haltejet nyugalomban, nem történik semmi. Nem igaz. Történik. A kedvenc cipőddel.


4. Akármennyit üríthetett a kutyád, akármennyi időt tölthetett szabadban egész nap, mikor odaérsz a barátaidhoz, akik egész nap takarítottak, a kutya tutira élete legnagyobb szarkáját pakolja a konyha közepére.

5. Azt hiszed, amíg egy pillanatra bemész a szobába, hogy ránézz a karácsonyfára, a kutya továbbra is nyugodtan fekszik majd a helyén. Nem. És már eléri az asztalt. És nem tudod eléggé betolni a kávét. És a kutyád a szart hozza rád, amikor látod, hogy vígan lefetyeli kávét a földről.


+ 1. Azt hiszed, gyorsan meg tudsz írni egy kis posztot képekkel, de reménytelen, ha a kutyád közben be akarja legelni az apró díszdarabokat. 

1 megjegyzés: