2013. december 2., hétfő

a political animal

A tudomány érdekében Zoligazda úgy döntött, hogy a szobatisztaságra nevelést valamelyest maga számára is tanulságossá, de legalábbis szórakoztatóvá teszi. A véletlen felfedezés adta az ötletet: mivel az összes Metropol és szupermarketes reklámújság elfogyott a háztartásból és a lépcsőházból, szomorúan a régi Magyar Narancsok kerültek elő, vagyis a kutya alá. (Biztos van, aki azt mondja, pont arra jó csak, valaki szerint még erre sem jó, de a gazdák szerint bár a célnak éppen megfelelt, mégiscsak méltatlan, de vannak helyzetek, amikor nem lehet jól dönteni.)

Szóval Zoligazda kimaxolta a kérdést, és gyferenc, oviktor és szcsanád portrékat tartalmazó újságoldalakat terített le, illetve alá Mandulának. Mandula nagyon okos, de nem annyira political correct, végképp nem jártas az aktuálpolitikában, véleményét mégis kifejtette.

A portrékat tartalmazó oldalt:
- többször újra kellett rakni, míg végre célzottan lepisilte
- apró darabokra tépte
- le se szarta.

(A kísérlet ellenőrzött, de nem irányított körülmények között zajlott, az írástudatlanok és kutyák számára egyforma lapokat véletlenszerűen, több másik oldallal együtt, összekeverve helyezték a földre.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése