2014. január 10., péntek

nagylány lett a Mandula, megírom

Talán nem kellene még világgá kiabálni, meg előre a medve bőrére, de az van, hogy gazdaTimi és gazdaZoli egy hete nem találja nyomát becuccolásnak, vagyis Mandula szobatisztaként tért haza országjáró nagy útjáról.


És hogy szőröstalpú Mandula úrhölgy bizonyítsa, mennyire nagylány, ma reggel meg akarta mutatni a tohonya és lassú gazdáknak, hogy négyhónapnyolcnaposan már maga is képes beszerezni a táplálékot a lakásdzsungelből, és elcsórikázott egy spenótlevelet a konyhaasztalról.

gazdaZoli már csak azt látta, ahogy a kutya eltorzult arccal nyammog a levéldarabokon, nyelve és újonnan kinőtt fogaival felszabdalja apró darabokra, és kipotyogtatja a padlóra. Mintha. A gazdák viszont úgy gondolták, hogy pozitív megerősítést alkalmazva, meghagyják az elejtett zsákmány elfogyasztásának örömét a vadásznak, és megvárják, amíg az kínos lassúsággal, nyamogással, kinyújtott mozdulatokkal elfogyasztja az utolsó nyomorgatott darabot is: hiszen mennyivel jobb a friss, ropogós spenót a bárányhúsos kutyakajánál?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése