2014. január 16., csütörtök

Hasznos kutyás cuccok: szarkakereső

Név: Szarkakereső
Kategória: Kültéri sétáltatás
Leírás: Kisebb méretű, mini elemmel működő, erősfényű zseblámpa. Extra funkció a kis akasztós bizbasz, amivel kulcscsomóra, pórázra, jutifalat tartóra stb. erősíthető.


Figyelem! Erős fényű változatot válasszunk a hatékonyság növelése végett!

Ha nem figyelünk oda, sötétben nagyon könnyen szem elől veszthetjük a szarkát. Erre a problémára nyújt megoldást az erős fényű, szuper szarkakereső mini elemlámpa. Kutya dolgát végzi, lámpa bekapcs, gyanús terület fénycsóvával pásztázása és hopp, már meg is találtuk a csomagot anélkül, hogy beleléptünk, vagy beletenyereltünk volna keresgélés közben.


Rendes ember ugyanis sétáltatás közben felveszi a kutyája utána a szarkát. Kutyából rengeteg van, zöld területből a városban viszonylag kevés (de biztos nem elég), és senki sem szereti a cipőjéről otthon vakarni a szarkát. (Bizony, még a kutyások sem.) A nemkutyásokkal, különösen a nemkutyásgyerekesekkel pedig a normális együttélés kialakítása végett különösen fontos, hogy a magunk részéről a legjobb tudásunk szerint megóvjuk magunkat és őket a kellemetlenségektől. Azért másét összegyűjteni nem kell, de magunk után ne hagyjunk nyomot: s talán bacább kutyás törvények meghozatalára sem ingereljük a társadalmat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése